VEILIGHEIDSOVERSCHOENEN
KEEPS YOU ON YOUR FEET

 

Orderstatus pagina

De orderstatus pagina, hiervoor dient u eerst te zijn ingelogd, geeft u overzicht in alle voor u belangrijke informatie. Met uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord kunt u inloggen. Leest u onderstaande informatie zorgvuldig zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Voor een goede afwikkeling van uw bestelling hebben wij ook uw medewerking nodig.

 

 

Orderstatus

Na het opgeven van een bestelling is het belangrijk op de hoogte te blijven van het verloop van de bestelling immers, u wilt weten wanneer de bestelling wordt bezorgd of klaar staat om afgehaald te worden.

 

De orderstatus geeft een overzicht van al uw bestellingen met de daarbij behorende status. Er wordt aangegeven of de betaling is ontvangen en of de bestelling is verwerkt. Na verwerking van uw bestelling wordt een voorlopige leverdatum vermeld. Hieropvolgend wordt de definitieve leverdatum aangegeven. Bij een afhaalbestelling wordt de afhaaldatum vermeld op de dag dat uw bestelling daadwerkelijk gereed staat om afgehaald te worden. Alle statusmeldingen worden tevens per e-mail doorgegeven.

 


Orderhistorie

Heeft u regelmatig bestellingen en wilt u van een voorgaand project de bestelling nazien dan kan de order historie worden geraadpleegd. Hier wordt alle relevante informatie getoond welke betrekking heeft op alle eerdere bestellingen.

 

 

 

Bezorging

Wij werken samen met externe transporteurs.  U kunt uw bestelling altijd volgen via Track&Trace.

 

Indien uw bestelling niet kan worden afgeleverd of niet wordt afgehaald zal de bestelling retour worden genomen.  

De gefactureerde verzendkosten worden niet vergoed en voor een tweede verzending zullen opnieuw de daadwerkelijke verzend-/verpakkingskosten  worden gefactureerd, welke voorafgaand aan verzending dienen te worden voldaan.

 

 

 

Afhalen

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald aan de Schilperoortstraat 102 3082 SZ te Rotterdam.